Echipa Radio – Radio Lipova Romania – Muzica Populara Din Ardeal Banat Maramures
Adrian Andrei
Administrator - Moderator radio
Nascut in Moneasa, o statiune din judetul Arad, undeva pe la inceputul lunii Iunie, dar soarta m-a trimis departe spre vestul Europei. Ne auzim la radio in fiecare dimineata cu multa muzica buna si nu uita, eu sunt cel care de fiecare data te saluta si iti face cu mana !!
Sandel Lupsa
Moderator Radio - Emisiunea Petrece Online cu Sandel
Nascut in Cuied jud.ARAD , in data de 01.01.1994 Eu sunt Sandel , ne auzim de Luni - Vineri in fiecare seara si in weekend in timpul zilei la Emisiunea Petrecere Online cu Sandel 🙂 "Frunza Verde de trifoi , radio lipova-i cu voi !"
Marian Vida
Moderator Radio - Folclor si Zestrea Românească!
Marian Vida ma numesc si îmi place sa vorbesc, sunt dintr-un oraș mare,Tocmai de la Baia Mare.Iubesc muzica si folclorul, in ele îmi alin eu dorul. Va aștept cu nerabdare ,sa dați dedicații muzicale ,Sâmbătă,Duminica doar pe Radio Lipova. Si cum îmi place sa spun: Fara muzica populara parca ziua e mai trista!
Adela Madalina Badea
Moderator Radio
Hei Adela mă numesc, născută sunt pe plaiurile Munteniei, dar cu sufletul alaturi de Banat. îmi place muzica meleagurilor lipovene și de fiecare data in limita timpului sunt alături de voi in emisiile radioului Radio.
Rodica Ifrim
Moderator Radio
Ma numesc Rodica , sunt nascuta undeva in dobrogea insa destinul sau nu stiu ce .... m-a adus de multa vreme din estul tarii in vest mai exact in Arad .Iubesc tot ce-i frumos mai ales bunatatea din sufletul oamenilor, iar muzica o consider o mangaiere pentru suflet si un leac pentru minte .Lasati muzica sa va umple sufletele .

Anunt !!!

Cautam un Moderator de Emisie la Radio Lipova care sa ne faca zilele mai faine. Daca te pricepi, scrie-ne la andrei@radiolipova.net!!